Crumble keto cu căpșuni
Desertul acesta este de neratat în sezonul căpșunilor. Simplu de preparat, dar de mare efect.
Pentru 4 porții
- 300 g căpșuni
- 1 lingură suc de lămâie
- 50 g făină de migdale
- 50 g fulgi de cocos
- 30-50 g Green Sugar
- 70 g unt
Căpșunile se spală, se curăță de codițe și se taie cuburi. Se amestecă cu sucul de lămâie.
Într-un vas se frământă între degete făina de migdale, fulgii de cocos, îndulcitorul și untul moale, până la obținerea unei compoziții similare nisipului umed.
Căpșunile se distribuie egal în forme de ceramică. Deasupra se presară amestecul de făină cu îndulcitor și unt.
Formele se dau în cuptorul încins la circa 200 grade C, pentru vreo 20-25 de minute, până se rumenește suprafața, iar sucul de fructe începe să iasă deasupra pe la margini.
Desertul se poate servi imediat sau în stare caldă/rece. Este bun oricum.
TOTAL: 525 grame, 1222.7 calorii, 16.3 proteine, 110.2 lipide, 45.9 carbohidrati, 18.8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.