Biscuiți sărați low-carb
Azi vă aduc o rețetă simplă de biscuiți sărați cu carbohidrați puțini. Sunt ideali de servit pe lângă salate tartinabile, cu ocazii festive și nu prea. 🙂
Cașul eu îl iau de la Ferma lui David, puteți folosi orice sortiment vă place. În rețeta aceasta se poate înlocui cu cașcaval.
Pentru circa 30 de bucăți
- 200 g caș puțin sărat
- 2 ouă
- 35-40 g făină de cocos
- ¼ linguriță praf de copt
- sare, condimente, după gust
Cașul se dă prin răzătoarea mică. Se adaugă ouăle, se amestecă bine, apoi ingredientele uscate.
Dacă doriți, folosiți blenderul de mână, pentru o omogenizare mai bună a aluatului.
Aluatul obținut se învelește în folie și se dă la rece pentru o jumătate de oră. Apoi se întinde între 2 foi de copt de o grosime de circa 3-4 mm și se decupează biscuiții cu formele dorite. Biscuiții se pun pe hârtie de copt și se ung cu ou bătut.
Se coc la 180 grade C timp de 10-12 minute, sau până se rumenesc.
După răcire, se păstrează într-un recipient cu capac.
TOTAL: 350 grame, 824.6 calorii, 69.5 proteine, 50.8 lipide, 21.6 carbohidrati, 7.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.