Biscuiți sărați low-carb
pâine, tarte sărate, plăcinte LCHF

Biscuiți sărați low-carb

Azi vă aduc o rețetă simplă de biscuiți sărați cu carbohidrați puțini. Sunt ideali de servit pe lângă salate tartinabile, cu ocazii festive și nu prea. 🙂
Cașul eu îl iau de la Ferma lui David, puteți folosi orice sortiment vă place. În rețeta aceasta se poate înlocui cu cașcaval.

Pentru circa 30 de bucăți

  • 200 g caș puțin sărat
  • 2 ouă
  • 35-40 g făină de cocos
  • ¼ linguriță praf de copt
  • sare, condimente, după gust

Cașul se dă prin răzătoarea mică. Se adaugă ouăle, se amestecă bine, apoi ingredientele uscate.

Dacă doriți, folosiți blenderul de mână, pentru o omogenizare mai bună a aluatului.

Aluatul obținut se învelește în folie și se dă la rece pentru o jumătate de oră. Apoi se întinde între 2 foi de copt de o grosime de circa 3-4 mm și se decupează biscuiții cu formele dorite. Biscuiții se pun pe hârtie de copt și se ung cu ou bătut.

Se coc la 180 grade C timp de 10-12 minute, sau până se rumenesc.

După răcire, se păstrează într-un recipient cu capac.


TOTAL: 350 grame, 824.6 calorii, 69.5 proteine, 50.8 lipide, 21.6 carbohidrati, 7.3 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Biscuiți sărați low-carb
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 10 Review(s)

Leave a Reply