Budincă de brânză cu dovleac copt
Azi măresc din nou colecția deserturilor de toamnă cu această budincă extraordinară. Fină și aromată, nu are cum să nu vă placă, mai ales dacă iubiți dovleacul.
Pentru o budincă împărțită în 8 felii
- 300 g brânză de vaci
- 300 g dovleac copt
- 100 g smântână sau iaurt grecesc
- 30-50 g îndulcitor (eu am pus Green Sugar Premium)
- 4 ouă
- ½ linguriță scorțișoară sau mix de condimente pentru turtă dulce
Într-un castron se mixează toate componentele rețetei, folosind o lingură sau un blender vertical (cu blenderul compoziția va ieși mai lichidă și se va coace mai mult timp, în schimb consistența budincii va mai fină).
Se toarnă compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de copt sau într-una de silicon. Se dă în cuptorul încins la 170 grade C pentru aproximativ o oră (sau cât durează la cuptorul vostru să se prindă toată suprafața budincii).
Budinca se lasă la răcit, se mută pe platou, apoi se feliază și se poate servi.
TOTAL: 960 grame, 1090 calorii, 80.3 proteine, 73.3 lipide, 31.1 carbohidrati, 6 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.