Chec keto la cană din mix Ketorem
deserturi, băuturi

Chec keto la cană din mix Ketorem

Vă povesteam în articolul trecut despre noua gamă de mixuri Ketorem lansată recent de Green Sugar, potrivite pentru prepararea ușoară a dulciurilor sănătoase. Azi a venit rândul mixurilor pentru chec la cană (mug cake). Acest tip de desert este unul foarte popular și are și de ce. Se face rapid, este foarte versatil și arată tare drăguț. Mixurile Ketorem conțin (aproape) tot ce trebuie, au nevoie doar de ou și ulei de cocos (sau unt topit). Checurile la cană se pot face atât la microunde, cât și la cuptor. Special am încercat simultan ambele variante, ca să văd (și să vă arăt) cum ies. Checul cu cocos l-am copt la microunde, iar pe cel cu cacao, la cuptor. Ambele au ieșit delicioase, blatul e ușor umed, pufos și foarte aromat. În checul cu cacao am pus și câteva vișine, s-au potrivit la fix.
Toate mixurile Ketorem sunt echilibrate ca gust, textură și valori nutriționale și au la bază numai ingrediente curate, de înaltă calitate, care respectă principiile alimentației keto și low-carb, dar care oferă un răsfăț dulce în același timp. Le găsiți pe greensugar.ro.

Pentru 2 porții

Într-un castron se amestecă până la omogenizare oul, uleiul și mixul Ketorem ales.
Aluatul obținut se împarte în 2 căni (sau 2 forme de ceramică).

Acestea se dau la cuptor:
Fie la microunde, pentru 2 minute la putere maximă, fie în cuptorul clasic preîncălzit la 200 grade C, pentru 15 minute.

Checul la cană se servește fierbinte, cald sau răcit. Se poate orna cu frișcă, fulgi de cocos, ciocolată rasă, bucățele de fructe sau nuci.

Așa arată checurile în secțiune, nu-i așa că vă lasă gura apă? 🙂


TOTAL (cacao și vișine): 165 grame, 525.8 calorii, 16.7 proteine, 45.5 lipide, 11.4 carbohidrati, 6.9 fibre

TOTAL (cocos): 155 grame, 571.6 calorii, 16.1 proteine, 51.9 lipide, 9.7 carbohidrati, 5.2 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Chec keto la cană din mix Ketorem
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

Leave a Reply