Fursecuri Amaretti
deserturi, băuturi

Fursecuri Amaretti

Aceste fursecuri drăguțe și foarte simplu de executat le-am văzut pe Instagram recent. Mi-au căzut cu tronc imediat și le-am făcut cu prima ocazie. Merg minunat de Crăciun, alături de alte dulciuri fără zahăr.

Pentru 20-22 de bucăți

Albușurile se bat spumă împreună cu îndulcitorul și esența de migdale. Se adaugă treptat făina de migdale, amestecând, până se obține un aluat lipicios. În rețeta originală era vorba de 250 g, însă mie mi-au intrat 350 g.

Se iau cu lingurița cantități egale din aluat și se rulează fursecurile. Acestea se pot da prin îndulcitor pudră sau prin fulgi de migdale. Fursecurile se aplatizează ușor și se ornează, opțional, cu o migdală întreagă.

Se pun într-o tavă pe hârtie de copt și se coc în cuptorul preîncălzit la foc mediu (170 grade C) până la rumenire ușoară.

Se servesc după răcirea completă și se păstrează într-o cutie de tablă cu capac.


TOTAL: 650 grame, 2252.1 calorii, 101.4 proteine, 188.9 lipide, 74.1 carbohidrati, 37.4 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Fursecuri Amaretti
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

Leave a Reply