Salată de primăvară cu leurdă, ouă și maioneză
Această salată e o variantă a acesteia, doar că în loc de ulei, este dreasă cu maioneză. Este super bună, chiar insist să o încercați cât mai curând, cât ține sezonul de leurdă.
pentru circa 3 porții:
- 2 legături de leurdă
- 1 legătură de ceapă verde
- 6 ouă
- 150-200 g maioneză (eu am avut varianta light)
- sare
Ouăle se fierb tari (8-9 minute). Verdeața se spală și se zvântă. Se prepară maioneza.
Verdeața se taie mărunt, iar ouăle cubulețe. Se pun toate în castron și se amestecă împreună cu maioneza. Se asezonează după gust.
Salata se poate servi imediat.
TOTAL: 770 grame, 1109.6 calorii, 60.6 proteine, 91.3 lipide, 18.7 carbohidrati, 5.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.





