„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan
Încă o modalitate de a prepara o masă ovo-lacto-vegetariană rapidă, gustoasă și plină de fibre.
Pentru 3 porții
- 1 pachet de „orez” konjac
- 50 g unt
- 1 ceapă mică
- 250 g ciuperci
- 50 g parmezan
- 2-3 linguri de smânână dulce, opțional
„Orezul” konjac se scoate din pungă, se clătește în 2 ape și se lasă la scurs.
Într-o tigaie se topește untul, în care se călește un pic ceapa tăiată mărunt.
Apoi adaugă ciupercile curățate și feliate. Se țin pe foc mediu, până ce apa lăsată se evaporă, iar ciupercile încep să se rumenească.
Se adaugă „orezul”, se ține timp de 1-2 minute la foc mai mare, amestecând mereu. Se adaugă parmezanul, și se închide focul. Dacă doriți o consistență mai cremoasă, puneți un pic de smântână dulce.
Se servește imediat, ca garnitură sau ca fel vegetarian.
Votează dacă îți place
Rețetă
„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan
Autor
Nati
Data publicării
Rating
15 Review(s) Based on
Ce bine arata! Si eu pun smantana de fiecare data cand fac orez konjac. Mi se pare ca ii da un gust mult mai bun.