„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan
fel principal, garnituri

„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan

Încă o modalitate de a prepara o masă ovo-lacto-vegetariană rapidă, gustoasă și plină de fibre.

Pentru 3 porții

  • 1 pachet de „orez” konjac
  • 50 g unt
  • 1 ceapă mică
  • 250 g ciuperci
  • 50 g parmezan
  • 2-3 linguri de smânână dulce, opțional

„Orezul” konjac se scoate din pungă, se clătește în 2 ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie se topește untul, în care se călește un pic ceapa tăiată mărunt.

Apoi adaugă ciupercile curățate și feliate. Se țin pe foc mediu, până ce apa lăsată se evaporă, iar ciupercile încep să se rumenească.

Se adaugă „orezul”, se ține timp de 1-2 minute la foc mai mare, amestecând mereu. Se adaugă parmezanul, și se închide focul. Dacă doriți o consistență mai cremoasă, puneți un pic de smântână dulce.

Se servește imediat, ca garnitură sau ca fel vegetarian.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

1 thought on “„Orez” konjac cu ciuperci și parmezan”

Leave a Reply