Trufe keto din migdale și cocos
Un desert fără zahăr, din ingrediente accesibile. Copiii mei LE ADORĂ, pur și simplu.
Pentru circa 18 bucăți
- 50 g migdale crude sau făină de migdale
- 50 g fulgi de cocos
- 150 g mascarpone (sau cremă de brânză)
- 20 g pudră cacao
- 50 g Green Sugar pudră (sau puteți râșni Green Sugar la râșnița de cafea)
- vanilie, opțional
- pudră de cacao și/sau fulgi de cocos pentru tăvălit trufele
Migdalele se opăresc și se lasă să stea în apă vreun sfert de oră. Apoi se curăță de cojițe. Cu ajutorul unui robot se toacă mărunt. Sau puteți folosi direct făină de migdale.
Într-un bol se omogenizează crema de brânză, pudra de cacao, îndulcitorul, fulgii de cocos, migdalele măcinate și vanilia.
Din compoziția obținută se ia cu lingurița și se formează sfere mici, de mărimea unor nuci, care se dau prin pudră de cacao sau fulgi de cocos.
Se păstrează la rece. Nu știu cât timp, întrucât mai mult de o zi și jumătate la noi nu au rezistat niciodată.
TOTAL: 330 grame, 1083.6 calorii, 26.8 proteine, 110.5 lipide, 18.2 carbohidrati, 8.7 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.