Negresă keto cu dovleac
deserturi, băuturi

Negresă keto cu dovleac

Și pentru că mi-a plăcut mult ultima rețetă de negresă keto pe care am făcut-o, am decis să o îmbunătățesc cu o cremă de dovleac. Nu vă pot descrie ce prăjitură moale și cremoasă mi-a ieșit, trebuie neapărat să o încercați și voi! În cazul în care nu aveți Ketomix pe moment, puteți folosi crema de dovleac peste o altă rețetă de negresă, care vă place și care vă reușește de obicei, sunt convinsă că va fi un rezultat de nota zece, așa că vă aștept cu impresii!

Pentru circa 24 de bucăți

Ciocolata se topește cu untul la foc mic.
Ouăle se bat cu îndulcitorul, sarea și vanilia timp de 2-3 minute, până își dublează volumul și se topește îndulcitorul.

Faina de migdale se amestecă cu Ketomix-ul și cu praful de copt.
Peste ouăle bătute se adaugă smântâna dulce, apoi ciocolata topită cu unt.
Se încorporează mixul uscat. Aluatul obținut va fi relativ moale, dar se va îngroșa în următoarele câteva minute.

Se mixează toate componentele pentru crema de dovleac.

Se întinde aluatul într-o forma tapetată cu hârtie de copt. A mea are dimensiunile de 20*30 cm.
Deasupra se toarnă crema de dovleac și se zburlește ușor suprafața cu o furculița, ca să se întrepătrundă straturile, dar nu de tot.
Prăjitura se coace la 170 grade C timp de 35-45 de minute, până când suprafața este prinsă uniform.
În primele 20-30 de minute se poate acoperi forma cu un capac sau cu folie.

Prăjitura se scoate pe un grătar și se taie numai după răcirea completă.

Se păstrează la rece.


TOTAL: 960 grame, 2891.7 calorii, 66.9 proteine, 272.3 lipide, 66.3 carbohidrati, 53.4 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Negresă keto cu dovleac
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply