Cremă de telemea cu verdețuri
Un aperitiv delicios cu gust de primăvară, ce se prepară în doi pași.
Pentru circa 5-6 porții:
- 200 g telemea (eu am avut de capră)
- 200 g smântână fermentată de 20-25% grăsime
- 2 fire de ceapă verde
- 2-3 fire de mărar
Într-un bol se mixează telemeaua împreună cu smântâna, cu ajutorul unul blender vertical.
Se adaugă verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine.
Crema de telemea se servește pe pâine low-carb/keto, dar merge bine și pe jumătăți de ouă fierte. După gustul nostru, se potrivește perfect cu ridichi.
Se păstrează la rece maxim 3 zile.
TOTAL: 430 grame, 1032.7 calorii, 37.2 proteine, 92.1 lipide, 7.6 carbohidrati, 0.7 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.