Cremă de telemea cu verdețuri
salate, aperitive, diverse

Cremă de telemea cu verdețuri

Un aperitiv delicios cu gust de primăvară, ce se prepară în doi pași.

Pentru circa 5-6 porții:

  • 200 g telemea (eu am avut de capră)
  • 200 g smântână fermentată de 20-25% grăsime
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2-3 fire de mărar

Într-un bol se mixează telemeaua împreună cu smântâna, cu ajutorul unul blender vertical.
Se adaugă verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine.

Crema de telemea se servește pe pâine low-carb/keto, dar merge bine și pe jumătăți de ouă fierte. După gustul nostru, se potrivește perfect cu ridichi.

Se păstrează la rece maxim 3 zile.


TOTAL: 430 grame, 1032.7 calorii, 37.2 proteine, 92.1 lipide, 7.6 carbohidrati, 0.7 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Cremă de telemea cu verdețuri
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply