Cremă de telemea cu verdețuri
salate, aperitive, diverse

Cremă de telemea cu verdețuri

Un aperitiv delicios cu gust de primăvară, ce se prepară în doi pași.

Pentru circa 5-6 porții:

  • 200 g telemea (eu am avut de capră)
  • 200 g smântână fermentată de 20-25% grăsime
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2-3 fire de mărar

Într-un bol se mixează telemeaua împreună cu smântâna, cu ajutorul unul blender vertical.
Se adaugă verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine.

Crema de telemea se servește pe pâine low-carb/keto, dar merge bine și pe jumătăți de ouă fierte. După gustul nostru, se potrivește perfect cu ridichi.

Se păstrează la rece maxim 3 zile.


TOTAL: 430 grame, 1032.7 calorii, 37.2 proteine, 92.1 lipide, 7.6 carbohidrati, 0.7 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Cremă de telemea cu verdețuri
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)

Leave a Reply