Budinca low-carb de paste konjac cu branza de vaci
deserturi, băuturi

Budinca low-carb de paste konjac cu branza de vaci

Varianta low-carb a desertului clasic. Pastele penne au fost primite de la magazinul online NoSugarShop.ro Puteți folosi orice fel de paste konjac.

Pentru 6-8 porții

Pastele se scot din pachet, se clătesc bine cu apă rece și se lasă la scurs. Dacă optați pentru spaghete sau tăieței konjac, vă sfătuiesc să scurtați pastele un pic cu o foarfecă, pentru o compoziție mai omogenă a budincii.

Ouăle se bat cu îndulcitorul, smântâna și aromele. Se adaugă brânza sfărâmată, apoi pastele scurse. Se amestecă bine și se transferă compoziția într-o formă unsă cu unt.

Se dă forma în cuptorul încins la circa 170 grade C, până când budinca se prinde, iar suprafața se rumenește. La mine a durat o oră, acoperită cu folie de aluminiu.

Budinca se taie caldă sau rece.

Ca variantă: smântâna se poate înlocui cu 1-2 ouă. În acest caz, compoziția va fi mai puțin lichidă și se va închega mai repede la copt.

 

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Budinca low-carb de paste konjac cu branza de vaci
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 10 Review(s)

Leave a Reply