Coajă de lămâie rasă
deserturi, băuturi

Coajă de lămâie rasă

O aromă naturală și proaspătă de lămâie, pe care o puteți avea mereu în casă, pentru a o folosi la deserturile preferate. Pasul cel mai important este să găsiți lămâi netratate (sau bio), există acum în orice hypermarket. Lămâile convenționale mai bine le evitați, întrucât substanțele cu care sunt tratate se impregnează adânc în coajă și nu scăpați de ele doar prin spălarea lămâilor.

  • 3-4 lămâi netratate
  • 4 linguri de eritritol

Lămâile spălate și șterse se dau prin răzătoarea mică, doar partea galbenă a cojii. Se adaugă eritritolul, se amestecă și se pune compoziția într-un borcănel, care se ține la rece. Se adaugă în deserturi după gust. Lămâile le puteți stoarce, iar din sucul lor să preparați fie limonadă, fie niște jeleuri low-carb.

Special pentru cititorii blogului Rețete LCHF magazinul NoSugarShop.ro oferă un cod de reducere de 5% la orice comandă: ReteteLCHF5.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Coajă de lămâie rasă
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply