Chec low-carb la microunde
deserturi, băuturi

Chec low-carb la microunde

Checul la cană este un desert extrem de popular pe internet. E și normal, un dulce simplu și rapid va fi întotdeauna la mare căutare. Eu vă propun o variantă sănătoasă, adică fără zahăr și fără făină de grâu (și respectiv, fără gluten), care se face la fel de rapid și este bun de tot. Pentru reușită, recomand folosirea la măsurători a unei linguri cu capacitatea de 15 ml.

Pentru 1 porție:

Aluatul se poate prepara fie direct în cană, fie într-un alt vas, apoi se toarnă în cană. Orice metodă ați prefera, modul este același. Mai întâi se amestecă componentele uscate (făina de cocos, cacao, tărâțele de psyllium, îndulcitorul, praful de copt), peste care se toarnă cele umede (oul, uleiul și smântâna).

Se omogenizează bine amestecul, să nu fie cocoloașe, apoi se dă la microunde la putere maximă timp de 3 minute. În funcție de puterea cuptorului, se mai verifică spre sfârșit la fiecare 10-15 secunde. Se poate servi simplu sau cu frișcă/alune măcinate/fructe de pădure.


TOTAL: 157 grame, 465.8 calorii, 12.4 proteine, 40.2 lipide, 13.5 carbohidrati, 8.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Chec low-carb la microunde
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 20 Review(s)

Leave a Reply