Ciuperci cu pătrunjel și usturoi
O garnitură rapidă și savuroasă, pentru amatorii de ciuperci. Combinația de pătrunjel cu usturoi, eu una o ador. Dacă nu ați încercat-o până acum, oricând e momentul potrivit, doar vă zic.
Pentru 2 porții
- 300 g ciuperci
- 1 ceapă mică sau 2-3 fire de ceapă verde
- 2 căței de usturoi
- legătură mică de pătrunjel
- ulei de măsline
- sare, piper
Ciupercile se șterg cu o cârpă umedă și se taie bucăți sau se feliază. Se călesc într-o tigaie împreună cu ceapa tăiată julien, în ulei de măsline, la foc mediu spre mare. Se amestecă periodic. Când ciupercile încep să se rumenească, se stinge focul și se adaugă pătrunjelul și usturoiul, tocate mărunt.
Ciupercile se asezonează după gust și se servesc imediat.
TOTAL: 406 grame, 370.7 calorii, 9 proteine, 29.2 lipide, 17.4 carbohidrati, 1.5 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.