Cremă de mascarpone cu dovleac
Anul acesta, după 2 feluri de cozonac și un cheesecake pentru Crăciun, am zis să nu mă complic pentru desertul de Revelion. Așa că am scos niște dovleac din congelator și am improvizat un dulce rapid și bun. Și foarte simplu: doar mixezi cantități egale de mascarpone și dovleac, îndulcești după gust și gata! Se poate folosi cu succes și pe post de cremă de tort/prăjitură.
Pentru 2 porții
- 150 g mascarpone
- îndulcitor după gust (eu am pus 15 g Green Sugar Premium)
- 150 g dovleac copt
- vanilie
- cacao pentru decor, opțional
Se mixează toate componentele rețetei, în afară de cacao. Compoziția obținută se distribuie în forme și se pudrează cu cacao înainte de servire.
TOTAL: 315 grame, 562.5 calorii, 10.2 proteine, 54 lipide, 12 carbohidrati, 3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.