Faguri keto cu gust de turtă dulce
deserturi, băuturi

Faguri keto cu gust de turtă dulce

Acești faguri sunt de fapt niște gofre micuțe, lipite câte 2 cu cremă delicioasă de ciocolată. Am luat rețeta Cristinei și am pus condimente de turtă dulce, pentru a obține un desert perfect cu aromă de Crăciun, porționabil și fără lactate.

Pentru 14-20 de bucăți

Pentru aluat, se mixează ouăle cu untul și îndulcitorul timp de câteva minute, până la omogenizare. Se adaugă ketomix-ul, condimentele și aromele. Aluatul obținut se lasă 10 minute, timp în care se va mai îngroșa.

Între timp, se prepară crema: într-un ibric se topește ciocolata și îndulcitorul în crema de cocos, la foc mic și amestecând mereu. Apoi se pune vanilia și se stinge focul. Se lasă la răcit.

Se încinge aparatul de waffe. Se pune câte o linguriță de aluat (sau chiar mai puțin) pe fiecare placă. Fagurii se coc timp de 2-3 minute, în funcție de setările aparatului. Se scot pe un grătar să se răcească. Apoi se potrivesc 2 câte 2, după mărime, și se ung cu cremă.

Se păstrează la rece. A doua zi sunt și mai buni.


TOTAL: 425 grame, 1246.1 calorii, 26.8 proteine, 111.4 lipide, 28.2 carbohidrati, 26.1 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Faguri keto cu gust de turtă dulce
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply