Omletă cu sparanghel
fel principal, garnituri

Omletă cu sparanghel

În plin sezon, profit de prețul decent al acestei legume minunate care este sparanghelul, pentru a o folosi în diverse rețete.

Pentru 1 porție

  • 3-4 tije de sparanghel
  • 2 ouă
  • sare, piper
  • 1 lingură de ulei de cocos

Tijele de sparanghel se spală, se rupe vârful lemnos, dacă e cazul (un pont: dacă îndoiți tijele puțin în partea de jos, acestea se vor rupe exact în locul în care trebuie). Se taie în 3-4 segmente.

Într-o tigaie se încinge uleiul de cocos, în care se călește sparanghelul timp de 3-4 minute. Se amestecă din când în când, pentru a se rumeni uniform. Se adaugă ouăle bătute cu sare și piper și se lasă sub capac la foc mic, până se prinde suprafața.

 

Se servește imediat.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu sparanghel
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply