Omletă cu sparanghel
fel principal, garnituri

Omletă cu sparanghel

În plin sezon, profit de prețul decent al acestei legume minunate care este sparanghelul, pentru a o folosi în diverse rețete.

Pentru 1 porție

  • 3-4 tije de sparanghel
  • 2 ouă
  • sare, piper
  • 1 lingură de ulei de cocos

Tijele de sparanghel se spală, se rupe vârful lemnos, dacă e cazul (un pont: dacă îndoiți tijele puțin în partea de jos, acestea se vor rupe exact în locul în care trebuie). Se taie în 3-4 segmente.

Într-o tigaie se încinge uleiul de cocos, în care se călește sparanghelul timp de 3-4 minute. Se amestecă din când în când, pentru a se rumeni uniform. Se adaugă ouăle bătute cu sare și piper și se lasă sub capac la foc mic, până se prinde suprafața.

 

Se servește imediat.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu sparanghel
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 11 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply