Omletă cu sparanghel
fel principal, garnituri

Omletă cu sparanghel

În plin sezon, profit de prețul decent al acestei legume minunate care este sparanghelul, pentru a o folosi în diverse rețete.

Pentru 1 porție

  • 3-4 tije de sparanghel
  • 2 ouă
  • sare, piper
  • 1 lingură de ulei de cocos

Tijele de sparanghel se spală, se rupe vârful lemnos, dacă e cazul (un pont: dacă îndoiți tijele puțin în partea de jos, acestea se vor rupe exact în locul în care trebuie). Se taie în 3-4 segmente.

Într-o tigaie se încinge uleiul de cocos, în care se călește sparanghelul timp de 3-4 minute. Se amestecă din când în când, pentru a se rumeni uniform. Se adaugă ouăle bătute cu sare și piper și se lasă sub capac la foc mic, până se prinde suprafața.

 

Se servește imediat.


TOTAL: 225 grame, 319.8 calorii, 16.5 proteine, 27.1 lipide, 5.1 carbohidrati, 2.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu sparanghel
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 14 Review(s)

Leave a Reply