Pastă tartinabilă cu somon afumat
Servită cu castraveți sau pe pâine low-carb, pasta tartinabilă cu somon afumat poate reprezenta cu succes un aperitiv festiv.
Pe cât posibil, încercați să folosiți somon de captură, nu de crescătorie, pentru a beneficia din plin de nutrienții provenind din peștii crescuți în mediul lor natural.
- 300 g cremă de brânză
- 50 g somon sălbatic afumat
- câteva fire de mărar
- 1 cățel de usturoi, opțional, sau pudră de usturoi
Într-un bol se amestecă bine crema de brânză la temperatura camerei împreună cu somonul afumat tăiat cubulețe și verdeața tăiată mărunt. Dacă vă place, puteți adăuga și usturoi pisat.
Pasta tartinabilă de somon se poate servi imediat, fie într-un bol, fie unsă pe felii de castravete sau pâine low-carb.
TOTAL: 360 grame, 914.8 calorii, 28.4 proteine, 84.9 lipide, 9.7 carbohidrati, 0.2 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.