Pastă tartinabilă cu somon afumat
salate, aperitive, diverse

Pastă tartinabilă cu somon afumat

Servită cu castraveți sau pe pâine low-carb, pasta tartinabilă cu somon afumat poate reprezenta cu succes un aperitiv festiv.
Pe cât posibil, încercați să folosiți somon de captură, nu de crescătorie, pentru a beneficia din plin de nutrienții provenind din peștii crescuți în mediul lor natural.

  • 300 g cremă de brânză
  • 50 g somon sălbatic afumat
  • câteva fire de mărar
  • 1 cățel de usturoi, opțional

Într-un bol se amestecă bine crema de brânză la temperatura camerei împreună cu somonul afumat tăiat cubulețe și verdeața tăiată mărunt. Dacă vă place, puteți adăuga și usturoi pisat.

Pasta tartinabilă de somon se poate servi imediat, fie într-un bol, fie unsă pe felii de castravete sau pâine low-carb.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pastă tartinabilă cu somon
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 11 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply