Paste konjac cu legume (și parmezan)
fel principal, garnituri

Paste konjac cu legume (și parmezan)

O mâncare simplă, rapidă și plină de arome, în 2 variante: de post și cu parmezan.
Pentru această rețetă, am folosit paste konjac penne, primite de la magazinul online NoSugarShop.ro. Puteți folosi orice fel de paste konjac.

Pentru 2-3 porții

Într-o tigaie se încinge uleiul și se călesc legumele tăiate cuburi, timp de 3-4 minute, până se rumenesc ușor. Se adaugă sosul de roșii, apoi se pun pastele clătite și scurse de apă și se amestecă.

În cazul în care doriți un fel de post, țineți pastele pe foc maxim 1 minut și le puteți servi.

Sau, presărați parmezanul și dați tigaia în cuptorul încins până la rumenirea suprafeței. Eu am folosit flacăra de sus a cuptorului meu.

Se servește imediat, ca fel vegetarian simplu sau ca garnitură pe lângă carne.


TOTAL: 680 grame, 296 calorii, 5 proteine, 20.6 lipide, 25.5 carbohidrati, 12.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Paste konjac cu legume (și parmezan)
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

Leave a Reply