Paste konjac quattro formaggi
Gustul clasic al sosului quattro formaggi, acum cu paste konjac. În maxim 10 minute aveți prânzul sau cina gata!
Pentru 3 porții
- 1 pachet de spaghete sau tăieței konjac (tăiței)
- 300 ml smântână dulce (30-35% grăsime)
- 300 g brânzeturi diverse, eu am folosit următoarele:
- 75 g brie
- 75 g gorgonzola
- 75 g un sortiment moale gen camembert
- 75 g parmezan
- sare, opțional (eu n-am pus)
- busuioc uscat, piper alb măcinat
Pastele konjac se spală în 2-3 ape și se lasă la scurs.
Într-o tigaie se înfierbântă smântâna dulce. Se adaugă brânzeturile tăiate cuburi și se amestecă până se topesc în sos.
Se adaugă pastele konjac scurse și se mai ține tigaia pe foc, amestecând timp de câteva minute, până la îngroșarea sosului. La servire, se presară cu busuioc uscat și/sau cu piper alb măcinat.
Votează dacă îți place
Rețetă
Paste konjac quattro formaggi
Autor
Nati
Data publicării
Rating
21 Review(s) Based on