Paste konjac quattro formaggi
fel principal, garnituri

Paste konjac quattro formaggi

Gustul clasic al sosului quattro formaggi, acum cu paste konjac. În maxim 10 minute aveți prânzul sau cina gata!

Pentru 3 porții

  • 1 pachet de spaghete sau tăieței konjac (tăiței)
  • 300 ml smântână dulce (30-35% grăsime)
  • 300 g brânzeturi diverse, eu am folosit următoarele:
  • 75 g brie
  • 75 g gorgonzola
  • 75 g un sortiment moale gen camembert
  • 75 g parmezan
  • sare, opțional (eu n-am pus)
  • busuioc uscat, piper alb măcinat

Pastele konjac se spală în 2-3 ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie se înfierbântă smântâna dulce. Se adaugă brânzeturile tăiate cuburi și se amestecă până se topesc în sos.

Se adaugă pastele konjac scurse și se mai ține tigaia pe foc, amestecând timp de câteva minute, până la îngroșarea sosului. La servire, se presară cu busuioc uscat și/sau cu piper alb măcinat.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Paste konjac quattro formaggi
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 20 Review(s)

Leave a Reply