Piept de pui cu cașcaval și smântână
fel principal, garnituri

Piept de pui cu cașcaval și smântână

Câte feluri de mâncare se pot face din produse accesibile? Vă zic eu: foarte multe și toate delicioase. De exemplu, la această rețetă se folosesc doar piept de pui, smântână și cașcaval (plus ceva condimente). Modul de preparare nu este deloc sofisticat, iar rezultatul se remarcă printr-o savoare aparte. Încercați și voi rețeta și îmi veți da dreptate!

Pentru 2 porții

  • 1 piept de pui, preferabil de la pasăre crescută lent
  • 150 g smântână
  • 75 g cașcaval
  • 3-4 fire de pătrunjel
  • 1-2 căței de usturoi
  • sare, piper

Pieptul de pui se împarte în 2. Fiecare bucată se bate cu ciocanul de șnițele, se așază într-o tavă și se asezonează cu sare și piper.

Cașcavalul se dă prin răzătoarea mare, apoi se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tocat și usturoiul pisat. Cu compoziția obținută se ung bucățile de carne.

Tava se dă în cuptorul încins la 200 grade C pentru vreo jumătate de oră. Suprafața trebuie să se rumenească frumos. Se servește imediat, cu garnitura dorită. Noi am dorit doar niște castraveți murați.


TOTAL: 649 grame, 1018.5 calorii, 116.5 proteine, 60.4 lipide, 6.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Piept de pui cu cașcaval și smântână
Autor
Data publicării
Rating
41star1star1star1stargray Based on 49 Review(s)

Leave a Reply