Chipsuri de cașcaval
salate, aperitive, diverse

Chipsuri de cașcaval

Se fac rapid, sunt bune și crocante, perfecte la supe creme, cu salate tartinabile sau pur și simplu de ronțăit la un pahar de vin. Mai e o rețetă similară pe blog, din parmezan.

  • 100 g cașcaval feliat subțire (emmental, maasdam, gouda, etc.)
  • sare, piper măcinat, alte condimente preferate

Procedeul este foarte simplu: cașcavalul feliat se taie pătrățele sau triunghiuri. Acestea se pun pe hârtie de copt, se presară cu sare și diverse condimente (eu am avut un mix grecesc și piper măcinat) și se dă tava în cuptorul încins la 120 de grade C. Se verifică după 7-10 minute. Dacă e nevoie, se schimba poziția tăvii. Atenție mare, chipsurile se pot arde ușor.

Se scot la răcit, apoi se savurează.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Chipsuri de cașcaval
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply