Chipsuri de parmezan
Ultra ușor de făcut, merg servite alături de o supă cremă, sau la o salată tartinabilă, ori ca gustare pentru drum.
- 100 g parmezan ras
Pe o tavă așternută cu hârtie de copt se fac grămăjoare de parmezan din loc în loc, cam câte o jumătate de linguriță fiecare. Se bagă tava în cuptorul încins pentru câteva minute. Atenție mare, căci se ard foarte ușor!
Înainte de a le scoate de pe tavă, lăsați chipsurile să se răcească.
Votează dacă îți place
![recipe image](https://retetelchf.ro/wp-content/uploads/2018/01/chipsuri-parmezan-rs.jpg)
Rețetă
Chipsuri de parmezan
Autor
Nati
Data publicării
Rating
![1star](https://retetelchf.ro/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://retetelchf.ro/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://retetelchf.ro/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://retetelchf.ro/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://retetelchf.ro/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
Arata foarte bine, cu supa crema vreau sa incerc, in loc de crutoane.