Pizza din Ketomix
fel principal, garnituri

Pizza din Ketomix

O variantă rapidă de pizza cu (foarte) puțini carbohidrați puteți obține din mixul dedicat Ketomix pentru pizza conceput de Cristina Ioniță. Din rețeta de pe pachet mi-au ieșit 2 pizza cu diametrul de circa 17 cm fiecare. Nu e un blat pufos, ci mai degrabă seamănă cu unul făcut din făină integrală. Gustul final depinde de umpluturile folosite. Eu am avut un rest de pulled pork, care s-a potrivit de minune aici. Puteți pune ciuperci, roșii, diverse brânzeturi, tot ce e pe gustul vostru și credeți că s-ar potrivi pe o pizza. Mixul pentru pizza îl găsiți aici.

Pentru 2 pizza cu diametrul de 16-17 cm

  • blat:
  • 110 ml apă călduță
  • 1 linguriță drojdie uscată
  • 1 ou
  • 70 g Ketomix pentru pizza
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare, oregano
  • topping:
  • 100 g rest de friptură sau mezel fără aditivi
  • 3-4 linguri de sos de roșii fără zahăr adăugat
  • 1 ardei gras mic
  • 1 ceapă mică
  • 10 măsline
  • 125 g mozzarella

Drojdia se dizolvă în apă. Se adaugă oul, apoi Ketomix-ul împreună cu sarea, oregano și uleiul. Se frământă un aluat maleabil.

Din acesta se întind cu mâinile umezite 2 blaturi subțiri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Blaturile se coc mai întâi simple, timp de 7-8 minute la foc mediu (170 grade C).

Apoi se scot, se așază topping-ul pe ele și se mai coc 10-15 minute.

Se servesc fierbinți.


TOTAL: 600 grame, 1269.5 calorii, 73.9 proteine, 93.4 lipide, 55.8 carbohidrati, 42.9 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pizza din Ketomix
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply