Pizza din Ketomix
fel principal, garnituri

Pizza din Ketomix

O variantă rapidă de pizza cu (foarte) puțini carbohidrați puteți obține din mixul dedicat Ketomix pentru pizza conceput de Cristina Ioniță. Din rețeta de pe pachet mi-au ieșit 2 pizza cu diametrul de circa 17 cm fiecare. Nu e un blat pufos, ci mai degrabă seamănă cu unul făcut din făină integrală. Gustul final depinde de umpluturile folosite. Eu am avut un rest de pulled pork, care s-a potrivit de minune aici. Puteți pune ciuperci, roșii, diverse brânzeturi, tot ce e pe gustul vostru și credeți că s-ar potrivi pe o pizza. Mixul pentru pizza îl găsiți aici.

Pentru 2 pizza cu diametrul de 16-17 cm

  • blat:
  • 110 ml apă călduță
  • 1 linguriță drojdie uscată
  • 1 ou
  • 70 g Ketomix pentru pizza
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare, oregano
  • topping:
  • 100 g rest de friptură sau mezel fără aditivi
  • 3-4 linguri de sos de roșii fără zahăr adăugat
  • 1 ardei gras mic
  • 1 ceapă mică
  • 10 măsline
  • 125 g mozzarella

Drojdia se dizolvă în apă. Se adaugă oul, apoi Ketomix-ul împreună cu sarea, oregano și uleiul. Se frământă un aluat maleabil.

Din acesta se întind cu mâinile umezite 2 blaturi subțiri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Blaturile se coc mai întâi simple, timp de 7-8 minute la foc mediu (170 grade C).

Apoi se scot, se așază topping-ul pe ele și se mai coc 10-15 minute.

Se servesc fierbinți.


TOTAL: 600 grame, 1269.5 calorii, 73.9 proteine, 93.4 lipide, 55.8 carbohidrati, 42.9 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pizza din Ketomix
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply