Prăjitură keto cu dovleac și nuci
deserturi, băuturi

Prăjitură keto cu dovleac și nuci

Cu această rețetă am participat la Campania “Povești savuroase de toamnă #farazahar” organizată de NoSugarShop.
#Retetefarazahar #nosugarshop
O prăjitură delicioasă cu gust de toamnă, fără lactate. Opțional, se poate unge cu o cremă făcută din cremă de brânză, unt și îndulcitor, dar trebuie să țineți cont de faptul că asta îi va adăuga și carbohidrați, și calorii. După gustul nostru, a fost foarte bună așa, simplă. Găsiți ingredientele necesare rețetei pe site-ul NoSugarShop.ro.

Pentru o formă de 20 x 20 cm

Dovleacul se dă prin răzătoarea mică sau se mărunțește la robot. Se mută într-un castron, se adaugă ouăle, îndulcitorul și aromele. Se amestecă un pic, apoi se încorporează făinurile cu praful de copt și uleiul de cocos. La sfârșit se adaugă miezul de nucă.

Aluatul obținut se întinde într-o tavă pe hârtie de copt. Se să la copt în cuptorul încins la 170 grade C, pentru circa o oră sau până când prăjitura se prinde pe toată suprafața și se rumenește. Eu am acoperit-o cu folie de aluminiu primele 45 de minute.

Prăjitura se scoate pe un grătar și se taie după răcirea completă.

 


TOTAL: 730 grame, 2065.2 calorii, 71.3 proteine, 201.7 lipide, 30.7 carbohidrati, 25.5 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Prăjitură cu dovleac și nuci
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 19 Review(s)

Leave a Reply