Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor
La această rețetă am folosit gălbiori, dar iese bun și cu ciuperci champignon.
- 4 pulpe dezosate, dar cu piele
- 400-500 g ciuperci, gălbiori sau champignon
- sare, condimente
- ulei de măsline
Pulpele se sărează și condimentează după preferință. Eu am folosit un mix de ierburi de Provence.
Ciupercile se aleg și se curăță bine cu o cârpă umedă, apoi se pun într-o tavă. Se presară sare, se stropesc cu ulei de măsline și se așază pulpele deasupra.
Se acoperă forma cu folie de aluminiu sau capac și se dă în cuptorul încins la 200 grade C pentru circa o jumătate de oră. Apoi se scoate folia și se mai ține 30-40 de minute, până când se evaporă lichidul lăsat de ciuperci, iar carnea se rumenește.
TOTAL: 930 grame, 1193.6 calorii, 94 proteine, 73.9 lipide, 8 carbohidrati, 22 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.