Rulouri din pulpe de pui cu cârnați
Desigur, puteți găti separat pulpele de pui și cârnații, dar dacă aveți un pic mai mult timp la dispoziție, vă sfătuiesc să le combinați într-un mod drăguț și savuros.
Pentru 5 porții
- 5 pulpe de pui dezosate și fără piele
- cârnați subțiri proaspeți cu eticheta „curată” (de casă sau dintr-o măcelărie locală)
- sare, piper, pudră de ceapă/usturoi
Pulpele de pui se bat cu ciocanul de șnițele. Se presară sare, piper negru și, opțional, alte condimente după gust.
Cârnații se taie în bucăți de lungimea pulpei. Se așază câte unul pe carnea bătută și se rulează.
Rulourile se pun într-o tavă unsă cu un pic de ulei de măsline. Ca să nu se desfacă în timpul coacerii, le puteți prinde cu scobitori sau să le înghesuiți într-o tavă mai strâmtă, cum am făcut eu.
Tava se dă în cuptorul încins la 180 grade C pentru circa 1 oră.
Rulourile se servesc fierbinți, feliate sau nu. Sunt bune și în stare rece.
TOTAL: 700 grame, 1531 calorii, 126.4 proteine, 110.7 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.