Rulouri din pulpe de pui cu cârnați
fel principal, garnituri

Rulouri din pulpe de pui cu cârnați

Desigur, puteți găti separat pulpele de pui și cârnații, dar dacă aveți un pic mai mult timp la dispoziție, vă sfătuiesc să le combinați într-un mod drăguț și savuros.

  • 5 pulpe de pui dezosate și fără piele
  • cârnați subțiri proaspeți cu eticheta „curată” (de casă sau dintr-o măcelărie locală)
  • sare, piper, pudră de ceapă/usturoi

Pulpele de pui se bat cu ciocanul de șnițele. Se presară sare, piper negru și, opțional, alte condimente după gust.
Cârnații se taie în bucăți de lungimea pulpei. Se așază câte unul pe carnea bătută și se rulează.

Rulourile se pun într-o tavă unsă cu un pic de ulei de măsline. Ca să nu se desfacă în timpul coacerii, le puteți prinde cu scobitori sau să le înghesuiți într-o tavă mai strâmtă, cum am făcut eu.

Tava se dă în cuptorul încins la 180 grade C pentru circa 1 oră.

Rulourile se servesc fierbinți, feliate sau nu. Sunt bune și în stare rece.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Rulouri din pulpe de pui cu cârnați
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

Leave a Reply