Sărățele cu cașcaval
pâine, tarte sărate, plăcinte LCHF salate, aperitive, diverse

Sărățele cu cașcaval

Aceste sărățele au fost făcute cu dublu scop: pentru a scăpa de niște resturi din frigider și pentru a avea ceva de ronțăit la un drum lung. Rezultatul ne-a încântat peste măsură, astfel că vreau să împărtășesc și cu voi rețeta.

Pentru circa 55-60 de bucăți

Cașcavalul se topește la microunde (sau într-o oală pe foc mic) împreună cu crema de brânză.
Apoi se frământă la robot cu restul ingredientelor. Iese un aluat elastic.

Acesta se întinde între 2 covorașe de silicon (sau hârtii de copt), se taie sau se decupează cu o formă și se transferă într-o tavă pe hârtie de copt.
Sărățelele se ung cu ou bătut și se presară susan, apoi se dau în cuptorul încins la foc mediu (180 grade C).

Sunt gata când s-au rumenit.

Unele din ele se umflă frumos și arată ca niște pernițe:

Se pot consuma pe post de pâine în dieta low-carb. Se păstrează la rece.


TOTAL: 955 grame, 3396.2 calorii, 186.8 proteine, 286.3 lipide, 74.2 carbohidrati, 39 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Sărățele cu cașcaval
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 21 Review(s)

Leave a Reply