Sărățele cu cașcaval
pâine, tarte sărate, plăcinte LCHF salate, aperitive, diverse

Sărățele cu cașcaval

Aceste sărățele au fost făcute cu dublu scop: pentru a scăpa de niște resturi din frigider și pentru a avea ceva de ronțăit la un drum lung. Rezultatul ne-a încântat peste măsură, astfel că vreau să împărtășesc și cu voi rețeta.

Pentru circa 55-60 de bucăți

Cașcavalul se topește la microunde (sau într-o oală pe foc mic) împreună cu crema de brânză.
Apoi se frământă la robot cu restul ingredientelor. Iese un aluat elastic.

Acesta se întinde între 2 covorașe de silicon (sau hârtii de copt), se taie sau se decupează cu o formă și se transferă într-o tavă pe hârtie de copt.
Sărățelele se ung cu ou bătut și se presară susan, apoi se dau în cuptorul încins la foc mediu (180 grade C).

Sunt gata când s-au rumenit.

Unele din ele se umflă frumos și arată ca niște pernițe:

Se pot consuma pe post de pâine în dieta low-carb. Se păstrează la rece.


TOTAL: 955 grame, 3396.2 calorii, 186.8 proteine, 286.3 lipide, 74.2 carbohidrati, 39 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Sărățele cu cașcaval
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 21 Review(s)

Leave a Reply