Tort de ciocolată cu zmeură din mix pentru brownie Ketorem
deserturi, băuturi

Tort de ciocolată cu zmeură din mix pentru brownie Ketorem

E deja tradiție să vă servesc virtual de ziua mea cu o felie dintr-un desert deosebit, fără zahăr.
Anul acesta tortul aniversar l-am făcut din cel mai recent mix din gama Ketorem, cel de brownie.
Tortul se face extrem de simplu, iar gustul, aspectul și efectul sunt wow. Doar am urmat instrucțiunile de pe pachet, adăugând în plus o cremă și niște zmeură.
Mixul Ketorem pentru brownie are 270 g și vă ajunge pentru a prepara un blat de tort, o tavă de brownie sau o tură de brioșe. Indiferent ce alegeți, vă veți bucura de un gust extra ciocolătos, fără zahăr și cu carbohidrații la minim.
Toate mixurile Ketorem sunt echilibrate ca gust, textură și valori nutriționale și au la bază numai ingrediente curate, de înaltă calitate, care respectă principiile alimentației keto și low-carb, dar care oferă un răsfăț dulce în același timp. Le găsiți pe greensugar.ro.
Alte rețete preparate din mixurile Ketorem le găsiți aici.


Pentru un tort împărțit în circa 10 felii

Într-un bol, se amestecă ouăle la temperatura camerei cu untul topit.
Se încorporează mixul pentru brownie și se amestecă, folosind mișcări ușoare, până la obținerea unei compoziții omogene.

Aluatul se toarnă într-o tavă cu diametrul de 24 cm tapetată cu hârtie de copt și se coace la foc mediu (170 grade C) până se prinde suprafața. La cuptorul meu cu gaz a durat 25 de minute. Se scoate tava din cuptor, iar peste vreo 10 minute se mută blatul pe un grătar și se lasă până la răcirea completă.

Se bat cu mixerul componentele cremei și se unge suprafața tortului. Se ornează cu zmeură (sau alte fructe) și se servește.


TOTAL: 1080 grame, 3356.9 calorii, 78.2 proteine, 309.9 lipide, 57.7 carbohidrati, 30.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Tort de ciocolată cu zmeură din mix pentru brownie Ketorem
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply