Biscuiți sărați keto din făină de migdale
pâine, tarte sărate, plăcinte LCHF

Biscuiți sărați keto din făină de migdale

Excelenți pentru a fi serviți cu pate de ficat sau salate tartinabile. La fel de buni sunt pentru pachețelul copiilor sau în călătorii. Se fac extrem de simplu! Praful de copt este opțional, însă cu el biscuiții ies mai fragezi. M-am inspirat de aici.

Pentru circa 20-24 bucăți

  • 140-150 g făină de migdale
  • 1 ou
  • ½ linguriță praf de copt, opțional
  • ½ linguriță sare
  • mac, susan, pentru presărat

Într-un vas se amestecă componentele uscate, apoi se adaugă oul și se formează un aluat puțin lipicios.

Aluatul se întinde între 2 foi de copt cu ajutorul unui sucitor, până la o grosime de circa 2-3 mm.

Se porționează cu cuțitul, se presară cu semințe (eu am omis acest pas), apoi se bagă tava în cuptorul încins la circa 160 grade C pentru vreo 10 minute. Se verifică foarte des, întrucât se pot arde foarte ușor.

După ce se răcesc, se pot păstra într-o cutie de tablă cu capac, mai multe zile.

 

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Biscuiți sărați keto din făină de migdale
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply