Ficăței de pui la tigaie
O rețetă simplă și rapidă. Ficățeii preparați în acest mod se pot servi cu orice fel de garnitură din legume sau cu murături.
- 500 g ficăței de pui
- 1 ceapă
- 1-2 linguri untură de porc sau de pasăre
- sare, piper
- 1-2 căței de usturoi
Ficățeii se spală și se scurg bine.
Într-o tigaie se încinge grăsimea, în care se călește ușor ceapa tăiată mărunt. Se adaugă ficățeii și se acoperă cu capac.
Se lasă la foc mediu spre mare, cam 10 minute, amestecând periodic (cu atenție, din cauza stropilor fierbinți).
Se sărează, se adaugă usturoiul zdrobit, piperul măcinat și se închide focul. După vreo 5-10 minute ficățeii se amestecă și se servesc.
Votează dacă îți place

Rețetă
Ficăței de pui la tigaie
Autor
Nati
Data publicării
Rating




