Brânză feta la cuptor
salate, aperitive, diverse

Brânză feta la cuptor

Un aperitiv gustat și apreciat de noi în Grecia. Se potrivește cum nu se poate mai bine modului de alimentație Low Carb High Fat.

  • 200 g brânză feta
  • 1 roșie (se poate și 1 ardei gras)
  • ½ linguriță un mix de condimente pentru feta (al meu conține oregano, cimbru, măghiran, fulgi de ardei, ghimbir), sau doar oregano
  • ulei de măsline

Brânza feta se taie în felii de 1-1,5 cm grosime. Se așază într-o tavă de ceramică sau sticlă, se pun feliile de roșii (+ardeiul tăiat cubulețe) deasupra, se presară condimentele și se stropesc cu ulei.

Forma se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la cuptorul încins la 200 grade C pentru aproximativ 15 minute. Se servește imediat.

Se poate face și în folie de aluminiu (pusă în 2-3 straturi), fie în cuptor, fie direct pe grătar.


TOTAL: 330 grame, 835.7 calorii, 33 proteine, 78.5 lipide, 5.8 carbohidrati, 1.7 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Brânză feta la cuptor
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 18 Review(s)

Leave a Reply