Brioșe keto din făină Szafi Reform
deserturi, băuturi

Brioșe keto din făină Szafi Reform

Sunt așa de minunate aceste brioșe, încât am decis să le postez în rețetă separată, deși am folosit fix aceleași proporții de aici, doar înlocuind făina. În plus, le-am ornat cu cremă.
Despre acest mix de fibre fără carbohidrați v-am mai povestit pe pagina de facebook a blogului. Deși are un alt conținut, făina universală fără carbohidrați Szafi Reform se potrivește a fi folosită în aceleași proporții la aproape toate rețetele preparate cu făina fără carbohidrați marca NoCarb.

Pentru 10-11 bucăți:

Se încinge cuptorul la 180 grade C.
Albușurile se bat cu praful de sare și cu îndulcitorul, până se fac spumă tare. Se adaugă pe rând gălbenușurile, apoi uleiul, bătând continuu.
Într-un castron se amestecă făina fără carbohidrați cu cacao, psyllium și praf de copt. Se încorporează treptat în compoziția lichidă.
Aluatul obținut se distribuie cu o lingură în forme de brioșe.

Brioșele se coc circa 25-30 de minute, până când la apăsarea cu degetul, suprafața își revine imediat. Se scot și se lasă la răcit.

Pentru cremă se bate untul moale cu crema de brânză, îndulcitorul și vanilia. Iese o cremă destul de fermă. Dacă e prea moale, se ține un sfert de oră la rece. Cu crema obținută se unge suprafața brioșelor, fie se ornează cu ajutorul unui poș. Opțional, se pot pune și picături de ciocolată sau câte o zmeură.

 


TOTAL: 507 grame, 1579.3 calorii, 34.7 proteine, 149.5 lipide, 39 carbohidrati, 34.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Brioșe keto din făină Szafi Reform
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 17 Review(s)

Leave a Reply