Chifteluțe de pește
fel principal, garnituri

Chifteluțe de pește

Când nu mai știi ce să gătești rapid, o conservă de pește te poate salva. O poți folosi în salate sau paste tartinabile, sau poți face repede niște chifteluțe (sau pârjoale) simpatice, bune atât calde, cât și reci.

Pentru 4 bucăți (sau mai multe, în funcție de mărime)

Peștele se scurge de lichid sau ulei, se sfărâmă cu o furculiță, se adaugă oul, apoi tărâțe de psyllium câte puțin. Mai întâi 1 linguriță, se amestecă și se lasă 5 minute. Apoi, dacă e nevoie, se mai pune. Trebuie să iasă o compoziție modelabilă, din care se formează chifteluțe (mai mari sau mai mici, cum preferați). Acestea se prăjesc în ulei încins, până la rumenire.

Se pot servi fierbinți, dar sunt foarte bune și reci.


TOTAL: 185 grame, 536.6 calorii, 28.3 proteine, 46.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 8.4 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Chifteluțe de pește
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 17 Review(s)

Leave a Reply