Cremă de ciocolată și cocos, de post
O cremă ce se face îndată și nu conține nici ouă, nici lactate. Este minunată pentru clătite, ca topping pe o prăjitură sau pe un desert la pahar, dar la fel de bine merge pe post de cremă de tort. Fiica mea zice că are gust de bounty și îi place unsă pe pâine. 🙂
- 200 ml cremă de cocos
- 50 g ciocolată neagră (minim 85% cacao)
- 1-2 linguri Green Sugar (sau alt îndulcitor după gust), opțional
- arome, după gust
Procedeul este simplu de tot: într-un ibric se toarnă crema de cocos, peste care se pune ciocolata ruptă bucățele. Opțional și după gust, se adaugă îndulcitor și arome. Se ține compoziția la foc mic, amestecând, până la topirea ciocolatei și omogenizarea cremei, adică maxim 5 minute.
Crema de ciocolată și cocos se poate servi imediat. După răcire, se va mai îngroșa. Se păstrează la rece, acoperită, timp de 3-4 zile (dacă rezistă).
Votează dacă îți place
Rețetă
Cremă de ciocolată și cocos, de post
Autor
Nati
Data publicării
Rating
20 Review(s) Based on