Desert de mascarpone și frișcă
Cred că este cel mai simplu și cel mai rapid desert. Gustul cremei se combină fabulos cu prospețimea fructelor.
Pentru 4-5 porții:
- 250 g mascarpone
- 200 g smântână dulce (30-35% grăsime)
- Green Sugar (sau alt îndulcitor, după gust), dacă simțiți nevoia
- 100 g fructe de pădure pentru servit
Într-un vas se bate smântâna și brânza mascarpone, împreună cu îndulcitorul (eu n-am pus). Se împarte compoziția în boluri. Se ornează cu fructe de pădure și se poate servi imediat.
Ca variantă, fructele le puteți pune pasate, sub formă de sos, sau puteți adăuga o lingură de cacao în compoziție, iar la servire să presărați alune măcinate.
Votează dacă îți place
Rețetă
Desert de mascarpone și frișcă
Autor
Nati
Data publicării
Rating
20 Review(s) Based on