Fursecuri low-carb din făină de cocos
deserturi, băuturi

Fursecuri low-carb din făină de cocos

Chiar dacă nu sunteți mari amatori ai făinii de cocos, vă recomand să încercați folosirea ei în această rețetă. Ies niște fursecuri atât de fragede, încât veți fi cuceriți de gustul lor. Combinația aromelor de cocos și de lămâie este irezistibilă.

Pentru circa 12-16 bucăți

Se bate untul la temperatura camerei împreună cu îndulcitorul, sarea și aromele, până iese o compoziție pufoasă (1-2 minute). Se adaugă făina de cocos și se frământă un aluat compact și ușor sfărâmicios. Dacă vi se pare că e prea lipicios, nu vă grăbiți să mai adăugați făină. Se dă aluatul la rece pentru vreun sfert de oră. Între timp, se va mai întări.

Se iau bucățele de aluat de mărimea unor nuci, se modelează sfere, care apoi se aplatizează. Fursecurile nu ies cu marginile perfecte, ci crăpate, este normal. Se pun fursecurile pe o tavă cu hârtie de copt.

Se coc 10-12 minute la circa 160-170 grade C. Atenție mare să nu se ardă, mai bine verificați la fiecare câteva minute. Când sunt gata, se lasă la răcit în tavă. Se păstrează într-o cutie de tablă cu capac.


TOTAL: 210 grame, 1011.2 calorii, 15.1 proteine, 95.5 lipide, 15.8 carbohidrati, 26.8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Fursecuri low-carb din făină de cocos
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 27 Review(s)

Leave a Reply