Omletă cu bacon
fel principal, garnituri

Omletă cu bacon

Rapidă și bună, bună. Alegeți un bacon cu eticheta ”curată”. Pentru cei din București vă recomand Băcănia Trei Purceluși. Au produse tradiționale de la mici producători, foarte gustoase și fără aditivi, am testat destule din oferta lor.

Pentru 2 porții:

Într-o tigaie se încinge grăsimea, se pune baconul tăiat fâșii sau cubulețe. Se ține pe foc mediu, amestecând periodic, câteva minute.

Într-un bol se amestecă ușor ouăle cu smântâna și sarea.

Când baconul din tigaie s-a rumenit, se toarnă amestecul peste acesta.

Se acoperă cu capac și se ține pe foc mic cam 5 minute, până se prinde toată suprafața.

Înainte de servire se poate presăra cu parmezan ras. Noi am preferat să mâncăm omleta cu niște telemea grasă de oi și roșii.


TOTAL: 395 grame, 1191.5 calorii, 58.1 proteine, 104.5 lipide, 2.3 carbohidrati, 1.2 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu bacon
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 15 Review(s)

Leave a Reply