Omletă cu ceapă
fel principal, garnituri

Omletă cu ceapă

Pe cât de mult uram în copilărie ceapa călită, la fel de mult îmi place acum gustul ei. O ador în special în combinație cu carnea, dar și într-o omletă merge foarte bine. La servire se poate adăuga cașcaval ras sau parmezan, altfel este o rețetă din categoria lchf fără lactate.

Pentru 1 porție

Într-o tigaie mică se încinge grăsimea și se călește ceapa tăiată julien. Nu trebuie să se ardă, ci doar să se înmoaie un pic și eventual să se rumenească foarte ușor.

Ouăle se bat cu sarea și se toarnă peste ceapă. Se acoperă tigaia cu un capac și se lasă câteva minute, până când se prinde toată suprafața.

Omleta cu ceapă se servește imediat. E perfectă la micul dejun, dar și pe post de prânz rapid.

Puteți vedea toate rețetele de omlete de pe blog adunate sub o singură etichetă. Sigur găsiți măcar una pe gustul vostru!


TOTAL: 180 grame, 367.2 calorii, 16 proteine, 31.5 lipide, 5.3 carbohidrati, 0.6 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu ceapă
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply