Omletă cu fasole verde
Nici nu mai știu a câta rețetă de omletă este aceasta. Se vede cât de mult îmi plac, da? 🙂 Chiar să le prepari și zilnic, tot reușești să o faci diferită, datorită ingredientelor folosite. Azi vă arăt varianta cu fasole verde, colorată și gustoasă. Folosiți fasole verde congelată, pentru o gătire rapidă.
Pentru 1 porție
- 50-60 g fasole verde congelată
- 10-15 g (1 lingură) unt clarifiat sau ulei de cocos
- 2 ouă
- sare
Într-o tigaie se încinge grăsimea și se ține pe foc mediu fasolea verde, amestecând periodic, timp de vreo 3-4 minute.
Se bat ouăle cu sarea și se toarnă peste fasole. Se pune capacul și se ține tigaia pe foc până când omleta se prinde pe toată suprafața.
Se poate servi imediat, dar după mine, este foarte bună și după ce s-a răcit.
Puteți vedea toate rețetele de omlete de pe blog adunate sub o singură etichetă. Sigur găsiți măcar una pe gustul vostru!
TOTAL: 180 grame, 281.8 calorii, 14.9 proteine, 22 lipide, 3.9 carbohidrati, 2.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.