Pască în două culori (Zebra)
deserturi, băuturi

Pască în două culori (Zebra)

Cu această rețetă am participat la Campania “Parfum de Cozonac #farazahar” organizată de NoSugarShop.ro și Oalesitigai.ro.
Da, știu că pasca tradițională nu arată așa. Dar este un desert făcut din brânză de vaci, așa că nu ne încurcă nimeni să folosim imaginația la maxim. Pasca mea am realizat-o în tava de chec primită de la oalesitigai.ro. A ieșit inedită, ușor de porționat și foarte, foarte bună la gust. O încercați și voi? Desigur, puteți folosi o formă rotundă. La cantitățile date merge una cu diametrul de 24 cm. Ingredientele le găsiți pe site-ul NoSugarShop.ro.

Pentru o pască împărțită în 12-14 porții

Ouăle se bat spumă cu eritritolul și aromele, până la topirea îndulcitorului. Se adaugă brânza de vaci și se mixează până la omogenizare. Eu prefer să o fac cu blenderul vertical, pentru o omogenizare perfectă.

Compoziția obținută se împarte în 2. În prima parte se încorporează cacao, în cealaltă, ketomix.

Apoi compozițiile se pun cu lingura în forma unsă cu unt, alternându-le una cu alta.
Forma cu pască se pune într-o altă formă mai mare, în care se toarnă ape fierbinte cam de 2 degete.
Pasca se coace la foc mediu (160-170 grade C), până la prinderea suprafeței. La mine a durat aproximativ o oră. Se poate acoperi prima jumătate de oră cu folie de aluminiu.

Se lasă tava la răcit, apoi se dă la frigider peste noapte. Pasca se răstoarnă pe un platou și se feliază înainte de servire.


TOTAL: 1440 grame, 2193 calorii, 189.6 proteine, 137.5 lipide, 50.3 carbohidrati, 12.3 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pască în două culori (Zebra)
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 15 Review(s)

Leave a Reply