Pate de ciuperci cu cremă de brânză
Din ingrediente simple am obținut un pate vegetarian excelent la gust, ce poate fi servit atât cu pâine keto, cât și cu felii de legume crude. Idee preluată de aici.
Pentru circa 4-6 porții
- 500 g ciuperci
- 1 ceapă
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 200 g cremă de brânză
- sare
- condimente, zeamă de lămâie, opțional și după gust
Întâi se călește ușor ceapa tăiată julien, apoi se adaugă ciupercile și se țin pe foc mediu, amestecând, până la evaporarea lichidului. După răcire se mixează cu crema de brânză, se asezonează după gust.
Se servește pe pâine keto/low-carb sau cu crudități.
TOTAL: 780 grame, 874.6 calorii, 25 proteine, 72.9 lipide, 27.1 carbohidrati, 0.8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.