Pate de ciuperci cu cremă de brânză
salate, aperitive, diverse

Pate de ciuperci cu cremă de brânză

Din ingrediente simple am obținut un pate vegetarian excelent la gust, ce poate fi servit atât cu pâine keto, cât și cu felii de legume crude. Idee preluată de aici.

Pentru circa 4-6 porții

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 200 g cremă de brânză
  • sare
  • condimente, zeamă de lămâie, opțional și după gust

Întâi se călește ușor ceapa tăiată julien, apoi se adaugă ciupercile și se țin pe foc mediu, amestecând, până la evaporarea lichidului. După răcire se mixează cu crema de brânză, se asezonează după gust.

Se servește pe pâine keto/low-carb sau cu crudități.


TOTAL: 780 grame, 874.6 calorii, 25 proteine, 72.9 lipide, 27.1 carbohidrati, 0.8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pate de ciuperci cu cremă de brânză
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

Leave a Reply